ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Thursday, January 27, 2011

strEEEeesssSSs...

berita terrRRrrrhangat....

kalini.. aku nak lapOrkan satu berita HAngaT! peh terhangat gIlerssss lam kamuS kehidupan seoraNg aku..
so this is the news...
PLymouth, 27 Jan 2011 - a sweet girl, (sweet k? ah bedalla... *wink*)  telah mendaPAti dirinya GEMo0o0oK, Obeeeseee, bulAt, teMbam  and seangkatan dgn nyer (aik biler plak gadisS tu pernah kuRUSSss?? huhhuoho0ohoho) dan kini teLAh tRAuma dgn dirinye seNdiri.. WAAAaaa..!!! =( girl tersebut telah berMurungan dan mengalami StRess yang teruK lalu meNgamBil langkah Dengan menyeraNg peti Ais di daPur rumah berkenAan.. lalu meNgeluarkan 2 diulangi DUA bijik pEar dan menelannYA dgn RAkus.. (tipu giler kalo menelan pear, bukan telan die kunyah je.. ngee~~ ) sebelUm itu die telaH PON MenghiruP souP ayam dgn jayenyer sebagai diNner.. (pehHH.. mahunyEr tak bulat??) and sebelum tu lagiK die tlah brunch Gn Roti 2 keping! ya kalian.. 2 keping bukan sekepIng...ditambah lagi dgn mAKan fillet O fish 3 slices... Woow! fantastic... nafSuu maKan yang HEbat! kan? (tak sedar diri tol.. wakkaka.)

bulat pon KIUt pe?? kan2? ngee~~
wlaupon sudah terpampang seKeping kertas yang Gedabak besar (tipu jer tak besar pon, hehhe kertas tu saiz A4 jer) mengenai perJAnjian untuk kuruiH, tp gadis berkenaan tidak MAmpu and GAgal menGAwAl nafsunyer pabila meLIhat makanan.. tanpa diSuruh dan seGAn silunyer gAdis Berkenaan menerkam makaNAn yang dimAsak kawan2nyer..,.. (errr menerkam??? pelik jer..huhuh) kekadanG belum Sempat kwannyer siAp menghidang, gaDis berkenaAan sudah pon meNGunyah.. (iSy teruk errr!!) ape nak jadi ni??? camni k nak kuruiH?? uhm3...
waLaupon daLAm keadAan murung, gadis BerkeNAan still lagi MAmpu untuk berBLOgging disini.. (TEEEeeeeeeeEEeTTTT, hahhaaa.. diam2 suda~~~)
kepada KAlian.... kalian dimInta untuk MEmbantu Gadis Berkenaan...
akibat kestreSSan melaMpau lamPAu..
sebaRang cadangan Dan pandanGan BernAs untuk membantu GAdis berkeNaan boleh ler diSelitkan dalAm rUangan komen mEngOmen di bawaH ini..
dengaN itu..
SAye Ayein a.ka reporter Khas untuk berita ini MElapoRkan UnTuk keHiduPAn SeorAng AKu BloGGEr station..
sekian... daaa~~~ wassalam.. =)



4 comments:

  1. mungkin selepas stiap kali mkn.. anda perlu telan julap??
    err

    ReplyDelete
  2. mngkin jgk bleh try p swimmng ntuk kuruskan bdn scra KESELURUHAN;)

    _hAnA_

    ReplyDelete
  3. julap?? woow bernas.. tp kecian kat ecah berebut tndas gn die.. ngeee~`
    swimming?? 2thun bljar swim tk pnah lulussSs.. ahha pluss phobia... ngeeE~~ =)

    ReplyDelete
  4. jd la cm ak..hahahahahaha

    -yu-

    ReplyDelete

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~