ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Friday, January 21, 2011

the kinda boring entrY..

assalamualaikum...
hai kalian..
kalian pe khabar? sihatlah hendaknyer.... INsyaAllah..
ape2pon..
aku doakan kalian sihat walfiat and sentiasa dibawah lindunganNya,.. 
amin...
aku tak thu nak menconteng pe kat sini malamni..
langsong takder point nk dihuraikan,..
but i know and i'm sure enough i wanna be here...
be here for updating this entry...
to be frank, I've no idea on what i'm gonna say..
huhuhu...
o0oo0pSsssS...
hey.. wait...!
ayein, you do have something to share with..
ahaXx...
yyuuP! that sTory... hoh0ho..
so, MAY I? WOULD you please be my loyal Readers?
promise me you will Read this till the end ok? (warning: this kinda BORING entry)
ngEE~~~
for the past three days... soMething happen to me...
waaaa!!
patient please.... ayein2...
teruk sgt2...
wa!!!.
aku dah diSAHKAN ade penyaKIt!


penyakit yang SGT2.. teruk!
penyaKIt TERSHASHUL!
aku pon tak tahu sejak biler aku dapat penyakit tu..
peh.... teruk kot... aduuyai! ayein2.. 
wat malu company jer.. hhehhhhahah
dek kerana penyakit tu...
aku swicth perkataan jd pelik2.. hhahhaa..
and ader satu situation tu aku nak ler report sal Gas yang takder kat umah..
so aku pon Call ler hotline kt campus aku ni..
dgn confident nyer aku ckp kt die...
'i'm from hoUse THIrty-FU... waaa!!
instead of saying thirty-two aku said thirty-Fu!
ummi yang duk sebelah aku, terbeliak mata tgok aku.. hahhaah
aku lagila berGANDA2 terbeliak!
apesal la weng sgt aku gi ckp cm tu.. kuang3... =)
waahahahaa... malu2...
meh layan list words yang aku switch dek Penyakit SHAHUL yang ktikal tu ---->

  1. sudoku ------ sadaQo
  2. hypermarket ----- super raye
  3. banana ----- panana
  4. dalam mase ------- Sabar mase
  5. national insurance/ NI ------- NU
  6. telephone ------- faniPon.
and banyak lagi ler.. terkira Aku nk hitung! wahahhaha...
ayein2.....
kadaNg2 orang tanyer LAin, laIn pulak aku jawaB! 
adddessss... rOhOXXxx nguh la.. paRAh2..
pe kene ni ayein?? isy3...!! 
huhuhuHUUUUu... (no kOMen.. ngEEE~~)

p/s: kalian tolong ler aku cri PEnaWar nyer kalo tak makin parah aku diwatnyer ni..... =).waaaaa!!!



6 comments:

  1. wakakkaaa..
    angaauu keeee..??
    llalallala~~~

    ReplyDelete
  2. nikoh la penawarnyo!:)

    _hAnA_

    ReplyDelete
  3. angau??? ehem.. wahhahaa.. aku angau kat sape mi?? hahahhaa.. kawin? amboi mec hen menarik tu...wahaahahh aish..tp i nak kawin gn sape mec hen.. takde sape pon sudi.. huuhu.. (ayat desperate, kikikiki...)

    ReplyDelete
  4. yeah~ nikah je gamak2 nye ni! hahaha
    :)

    ReplyDelete
  5. kawen ng c..sn la k pe..huhuhu

    ReplyDelete
  6. wa... apesal kalian komen sal kawen ni?? ade kene mengene k gn pnyakit tu?? wahahaa.... addduuyai.. kalian2..ngee~~~

    ReplyDelete

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~