ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Saturday, July 23, 2011

new Routine

assalamualaikum.
entri kali ni adalah entri pertama aku setelah hmpir sebulan aku ada kat mesia.. lama tak berbloq.. entah, tetibe rase mood nk berblog hilang time aku ada kat umah ni.. maybe sebab kepadatan jadual yang melampau2 kot? (aish, bunyi cm busy kalah prime minister,,,, ho0ho0) semalam makcik sebelah umah terkejut tgok aku.. die tnyer bila mase plak aku balik? ahhaaa.. see, bz memanjang smpai org kat sebelah umah pon tk leh nk tgok aku.. mane taknyer, pagi2 keluar baliknya petang.. time petang lak jadi suri rumah sepenuh mase.. malam jadi ibu tunggal.. huhuh..mak angkat aku kate, badan aku susut,, [errr? susut ke?? ho0og0go0hoh0 aku rase same jer.. mantain gedabak cm dulu.. whahahha]
oo0o0pss.. alamak.. tetibe adahal lak.. ok dear, 6ti ayein borak2 lagik yer gn kalian..
see U later... then, bye, salam..

Friday, July 1, 2011

happinesS to the tOp of The World

salam.. hi kalian.. rindu ayein tak? ngeee~~~
6hours flight ke dubai, pastu transit 8 jam and sambung 7 jam flight dari dubai ke KL.. penat.. seriously, i'm so0 exhausted to be in the belas2 hours flight.. tapi Alhamdulillah, segala penat lelah berbaloi sebab sekarangni ayein dah ada kat KUALA LUMPUR INTERNATIONAL AIRPORT! ehhe... can't wait to be home and now i'm waiting for my next flight to kOTA BHARU tomorrow at 7.45 a.m.. tak sabar kaklong nak balik tgok mak gn ayah.. rindu!! apepon tunggu kaklOng esok yer mak, ayah.. ngee~~
till we meet in the next entry ya.. love you all.. :)
aset penting dari LondOn k KL.. :)

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~