ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Wednesday, June 8, 2011

story of a girl..

time sekolah menengah dulu.. budak pompuanni selalu jer naik angin gn seorang budak lakini.. die pnggil budak laki tu TENUK! haisy! pompuan ni pon cepat sgt naik angin.. huhuhu.. mane tak naik angin.. asyik kene kacau jer.., menyampahla die. budak pompuanni suke tidor lam kelas time prep, then biler sedar tup2.. selipar die tergntung kat kipas.. kadang2 lesap ilang kemana.. beg kadang terbang ke kelas sebelah.. mahunyer budak pompuan tu tak angin! hari2 mgamok jer keje budak pompuan ni.. tenuk tu pon satu, asyik nak kenakan budak pompuan tu jer keje die.
  GERAM!! GRRRR,,,RRR!!
kalo budak pompuan tu naik angin, member die dh thu dah puncanyer mesti gaduh gn tenuk.. hohoo0.. dh jadi rutin dh bg budak berduani.. cikgu pon dh thu, kami memang takleh segroup.. ngeh3.. tp kdg2 budak pompuan tu terpikir, tkleh k tenuk tu lyn die elok2.. tp.. uhm! hampeh.. dh namenyer tenukkan... memang cmtula perangainyer! tenuk tu hobi die suke marah2 budak pompuan tu! menyampah! and kadang2 barang budak pompuan tu, dh jadi cm hak die.. isy3.. kalo gn org lain reti plak mintak kbenaran, reti ckp elok2,, klo dgn bdak pompuantu uhm, jgn harap ler.. huhuhu.. and ader satu ketika, budak pompuan tu kene kurung lam tANdas LELAKI! diulangi diKUrung dlm tAndas LELAKI!
tenuk tu ambik beg sekolah budak pompuan tu letak lam tandas lelaki, then biler pompuan tu masuk tuk ambik beg, die kunci kat luar!!! warghhhhh, geraaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm!!! rase cm nak ketuk2 jer kepala die.. seriUS! budak pompuan tu bengang! dhla biler kuar dari tandas laki tu, peh.. ramai gilerss bebudak lain duk beratur kat beranda tgok aksi tu! ya ALLAh... maLU!!! so, ape lagi..
budak pompuan tu dh tkleh nak tahan lagi dh.. die ambik batang penyapu die nak ketuk tenuk tu! hah!! nak thu tenuk tu wat per???? die larik keliling bgunan akademik tu.. huhuhu..padan muke tenuk tu! hoh00o0..
ok, so now.. dh lebih kurang 4 thun dh pengalaman tu berlaku.. n 2/3 hari lepas.. takdir menemukan mereka kembali dlam dimensi alam maya yakni FaceBOOK..  so, below is the conversation..
time sekolah dulu2.. ngeh3....




p/s: :) hehehe..... kesian budak pompuan tu kan???....
[0_o]

No comments:

Post a Comment

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~