ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Sunday, June 19, 2011

a day for my fatheRs..

salam..
hi kalian..
only yesterday i managed to call my ABAH. i've been trying to call him so many times the other days, but nothing!. a bit frustrating.. rase mcm nak merajuk gak la.. huhuu.. tapi, alhmdulillah semalam dapat jugak berckp.. My aim was to wish him "SELAMAT HARI BAPA, aBAH".. but.. mulut ni, rase berat sgt nak bukak.. i've tried my best to wish that to him.. but then, nothing came out! i was stuck! hoh0ho0..
tak tahu kenape berat sgt nak wish, tapi kalo dengan AYAH laju jer..
boleh wish sambil bg flying kiss lagik kat ayah.. hehhe.. sayang AYAH yang COMel ITU.. NGEE~~
haish.. entahla.. ayein2.. teringin nak wish, nak bermanje2 cm org lain manje2 gn aBAH dierang.. cm Aku manjer2 gn aBAh2 yang lain, tpi.. KEKOK.. rase cam, PELiK.. seem there's something between US..
**dush, dush, ketuk2 kpale kt meja.. hoh0ho0**
kadang2 rase ABAH cm cIkgu aku kat sekolah.. sebab aku rase cm formal jer biler ader kat sebelah aBAH.. kadang2, nak 'berakSi' natural pon aku takut. takut aBAH pandang pelik.. *ayyak! dush, DUSh lagik*
tkpe2.. takes your time ayein.. jgn terburu2! slow slow ek, re 'EStABLISHed' ur relatIONSHIP..
pray hard, and may ALLAH ease this.. amin...
ape2 pon... kaklong nak wish
' Selamat HARI bAPA kepADA AYAH, ABAH, abah YAYa, abah Acik, aBAH mimi and semua2 yang bergelar abAH. moga2 sentiasa berada dlm RAHMAtnYA.. amin..'


p/s: kaklong nak send mesej kat abah sbb kaklong tak mampu nak berVOICE call gn ABAH.. hope, u'll get the message together with the kisses from me.. ngee~~

No comments:

Post a Comment

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~