ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Wednesday, June 29, 2011

menGiRAa detik meMbilaNg waktu

assalamualaikum.. hai..
Alhmdulillah, segala 'pengayuhan' ayein dh abis dah, cume nk tunggu esok jer tuk print and antar..
emm.. semakin dekat tarikh special tu, semakin berdebar ayein jdnya.. dupdap dupdap.. tak thu kenape.. tk keruan jer, ya Allah.. *smbil geleng2 kepala*pe kenela gn ayein ni.. isy3..
entahla ayein pon tk thu kenape leh ader perasaan cmni. perasaan yang same ayein rase biler mula2 nk dtg sini.. aYYAkk, tpikan ayein, cm tk logik jer berdebar nk jumpe famili sndiri.. ngee~~~ ayein2. ader jer kau ni kan. suke jer wat pelik2.. huhuhu..
emm macam mane ek reaksi ayah gn mak biler tibe2 tgok ayein tercongok depan pintu?? hurm.., ya Allah... kaklong rindu nk peluk mak gn ayah... apepon, doakan perjalanan pergi dn blik kiterang yer kalian? moga2 Allah permudahkan urusan kami.. amin..

p/s: cmner ek reaksi dierg biler jumpe kaklong dierangni? ape dierg rase.. adakah kaklong masih same cm kaklong yang dulu, atau kaklong dh jadi kaklong yang lain atau mungkin jugak kaklong bukan lagik kaklong tapi 'kakSu'.. hurm... wondering.. o0o0ps, cm mane pulak dgn AYIE?? die kenal lagik tak 'IBU" die? cmner gn dollah? kucing aku tu.. agak2, kalo aku pnggil die dollah, die dtg tak? emm ayam jntan tu lak? jinak lagi k tak eh? hurm.. aish.. macam2 mende ayein pikir kan? patotla cuak semacam.. ngee~~
heheh saya kan ayein, kalo tak byk kerenah bukan ayein la tu... hoh0ho0h

2 comments:

  1. mok mmg bnyk kerenah..hehehe;)

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. aish. kate orng, die ape kurangnyer.. hahhaa system meng'ORDER' dgn rakus tu bukan kerenah k na? kui3.o0o0ppss hehee XD :P

    ReplyDelete

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~