ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Thursday, March 3, 2011

KEsYUKURAn itu~~~

asSalamualaikum kalian....
malamni tibe2 terase nak meng'update' blog... entah kenape.. emm maybe sebab dah lame poStpone kot kan? ngeee~~ actually i just come back from Drama Theatre. ade rehearsal dikir barat.. peh hancusSSSs jugak  mula2 start tu.. berdebar gak.. Dup dap dup dap.. nk terKEluar jantONg ni.. tapi alhAmdulillah sgt2 biler masuk rangkap keDua aku dah bleh Control keadaan dah... AlHAmdulillah~~
ok, stop!! dh taknak citer sal tu lagik dah...hehehe
sebenarnye aku nak sher something kat kalian..
emmm kalo kalian notice, 2/3 ketul entri yang sebelum2 ni agak suram jer kan... emO semacam.. hurm.. (eh jap, entri kau gi jodohkan dgn ketul?? cam pelik je cik AYien OOII..! pelik3... emm bistu takkan keping kot? k cebis?? 2/3 cebiss entri. camtu k?? hehe o0o0ps sorii... aku fail kalo penjodoh2 ni.. .)
dAlam keadaan Aku emoO0o0, suRAm lagi kelam tu.. aku MerinTih, meraYu pada yANg MAHA HAK.. berDoa padaNYa supaya aku Diberi keKUatan tuk hadaPi semua nie....
'YA ALLAh, ToloNg aku~~'.
tu jer yang mamPu aku wat.. bergantung hArap PAda Yang mAHA MENGASIHI..
ALLAH itu MAHA KUASA....
biler aku tgh browse through news Feed kat FB tu, tibe2 aku TerpANdAng sesuatu.. hatiku tibe2 terSentuh... cam ader sesuatu jer YAng meronta2..
dalam keadaan yang lemah lOnglai, semangat yang sudah TerBAng ilang kemane tu aku click butang PLAy kat situ... "KLik!!" simple jer bunyi die, easy plak tu.... tak yah susah2 nak g bertapa lam gua, tak perlu nk panjat pokok klape, tk gune tenaga pon.. senang jer kan, gune satu jari pon boleh~~ =) tapi..
MASYA ALLAH...
hanya dgn satu Klik jer sudah MAMPU buAT AKU TENANG! sudah mampu pujuk diri aku Ni... ALHAMDULILLAH.. syukur padaMU ya ALLAh dgn memPERKENANKAN dOAku.. Syukur, syukur ALHAMDULILLAH..
and thanks a lot to my Senior, encik KHAiRUL NIZAm dengan meng'UPLOAD' VIDEO ni...


tak lupe Jugak pada PAKcik: Encik AZhAR HAssAn cos sudi jugak LAyAn kereNAH cik Ayien ni, time kAsih banyak2.. and video2 yang ade kat page pakcik tu wlauPon ayein dah terlebih dahulu menengOknYA Sebelumni... tHAnKS yer.. =)
tapi ayein sgt suke video ni jugak...


THAnks jugak kepada cik NURHAnA ABD NASIr, cos sudi bertAnya KABAR cik AYein and jugak DGN bg kate2 semngt serta cadangn DOA amalan tu.. TQ yer mec hen..
kepada NADiAh saHUm yang sudi MEnemani KU k THE HOE time kasih yer..
FRIEnds ku, you make my days shine!
(walaupon aku tahu dierg2 yang dimentionkan takkan singgah k LAman sesawang ni, tp tak salah kan klo aku nak bg token of appreciation kt sini?)
A miliion ThAnks to them sebab indirectly berJAYA bantu AKU PUJUk diri Ni.... and padANYA yang MAHA ESA aku panjatkan KESyukuran...
ALHAMDULILLAH...

2 comments:

  1. comel gilaaaaaa.
    jgn emo sendiri2 len kali.
    gtau org laa! ;)

    ReplyDelete
  2. nad... comel k?? hehe
    aku dh biase emo0o0 sorang2 nad.. ho0o0o0h9
    agipom kalo mende menarik leh ler aku sher, ni mende kusut masai nk sher pon tk berape selera. ehhehhuhu slagi aku leh emoo soram2 aku try ber emoo soram2 lu yer,,,hahhahan neway thanx auw...

    ReplyDelete

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~