ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Monday, March 28, 2011

nEbesSs

salam kalian..
ayein baru je balik dari HDC 101 ni and terus serbu laptop... =)
kenape?? sebab ayein nk citer something.. ayein terpikir nak call Someone, tp cam tak appropriate jer.. agipon, tak elok ganggu orang sibukkan.. huRm..
nak KOl mAlaYsia cam Dah lewat sgt dah..
Soo0o0o, ayein citer kat awakla yer Mr. D..
(D stands for Diary,,, ngee~~)
ok, let me hit the letters off... jeng jeng jeng...
i've just finished my dikir barat full dress rehearsal.. oh nope! it wasn't a rehearsal, it was a real one! real performance for the VIP; BPG officers. 
frankly speaking, it made me nervOus!! oh My... cO0l la ayein, dah lepas kan,.. hurm..
SeyeSssly, tadi neBes gilerss.. mane taknya, dh lame tak Practise pastu tUp tup kene peRfoRm!
  ayyAkk.. dahla part mula2 ayein yang kene start lu, agak susah kot nak cari Mood dikir tu.. tapi nasIb baik, sokongan kawan2 banyak membantu aku tuk naikkan moo0d tu..
sYukur, Alhamdulillah...
Awok-awok tadi nyanyi sangat Semangat.. betul! berGema bilik HDC tu.. seyes! sampai aku terkejut and kalian nak tahu per jadi?? aku terMISS part!! hooh0hoh0.. alaMAaaakk... pe da ayein..
camner tak termiSs, aku tadi perasAan cmpur baur,
NebEss + terKejut + Mic tersangKut = miss paRt nak MengArut.. hoh0ho
Tp Alhamdulillah.. kawan2 aku Pro.. Dierang baCk up part aku gn Jaya nye.. Alhamdulillah..
Then, All smoothly flowed walaupon tibe2 ribbon kat kepala tercaBut nasib tak jatuh jer... All in All, Alhamdulillah,. WE have tried our very beSt for this Performance walaupon tadi ade kecacatan kat part aku tu.. maaf yer kawan2.. i can't control that thing..
Anyway hugs and kisses for my lovely dikir team, also Kak Fadhz - my vocal tcer and HaziQ our principal of Dikir academY @Jury..
Thank you, Guys..
So0o let the photos speak on behalf of US... =)







No comments:

Post a Comment

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~