ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Friday, February 4, 2011

it's SoooOo sCArY

ASSAlamualaikum..
currently... i'm not so0o0 well... not terriblely sick but yes.. i'm sick! (still can manage it.. )= ) oh.. what have I done?? okay.. i admit it.. it's all my fault! serve you ayein! huhu..
sape suh degil?? ader orang pakse kau makan? opps minum? ade sape2 suruh? tkder kan.. So0o0.. you've got a GREAT time rite last nite?? pdan muke,, degil la lagi..
waaaaa~~~~~ tibe2 teringat mak... hurm..
semalam aku rase perut ku diHiriS2.. dicuCuk2.. ditendAng2 and rase cm ader Blender tgah duk blend something lam perut aku rite after aku ambik mende TU!!
samPAi pagi ni still dapat rase... tapi TAklah seterUk semalam.. AddUSs... YA ALLAH....
tapi.. aku ambik mende tu skit jer.. tk banyak pon.. aku tgok nIK ambik gn penuh MEnggoDA.. aku pon nk gak la rase.. dh lame tak amBIK mende Tu, jadi why not aku rase skit... (terliUUrr ar tgok Org ambik.. huhuhu) ayein.. nik lain.. kau tu lAin.. mane nk same?? dh thu badan KAu tak suke kenape ambik JUGAk?? DEGILLL!!!  waa.... dahla, jgn tocher2 aku lagi.. sob3,.~~
emmm kaliAn nak tahu ape menDe yang sangAt2 POisonOUS tu?? ok..
NOW, i present YOU.. the MOst POIsonOUs and scary mary Drink....
meNGGoda KAN??? ngeee~~~
semuA minuMAn berCArBONAt baDAN aKU tak suke.. bukan StakaT berKArBONAT.. MINUM sUSU Pon AKu Vomit.. huhuhuUUHu... hah.. HOT chOcoLAte/ MILO yang kAW2 tu POn leh Wat akU leMAh segAla baDan.. (LOya + penINg2..) ADDeess... ayEin2.. cerEweT tol la KAu ni..  eh. bukan Aku yang CErewet, BADAn AKU YANG takNAK bg mende2 tu masuk....
 ok so Just say No to:
  • carbonate DrinkS
  • MILk
  • daIRY proDucts...
  • MILO or hOT chocOlate
hurm,,,, semUA yang dinyatAkan itu beSt.. tp apeKAn dayeku... huhu.. tp kalo sekalI sekale tkpeKAn?? ngee~~~~ (tgOk, ade hati lagi..) ayein2...

p/s: rindu kat mak and sakiT tu KIFARAH dosa..... SO0o0, sabAr yer...



1 comment:

  1. gatal g minum wat per?
    ish2 rest well please.
    ptt la senyap je kat kelas td. huhu
    elok2 naa~
    :)

    ReplyDelete

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~