ASSaLAmUAiKuMM.....

salam ukhuwah dihulur mendahului diriku...
ahlan wasahlan ya sahabat....
pelabuhan sauh tintaku di laman ini membawa seribu satu makna yang mendalam bagi hidup ku..
memberi sejuta satu erti dalam perjalananku menujuNya..
pencarian sebutir permata hitam di dasar laut keimanan akan ku teruskan,... walau ape pon yang akan aku tempuhi... akanku gigihkan jua demi cintaMu..... insyallah..

Sunday, May 6, 2012

you, me and the pie!

now, I present you...
my resepi Campak mencampak..  ngeeee....

ayeiN's CheeZZy chICk pie...

filling [mixed vege + chicken breast + cheese and herbs]

close-up texture

ready for bake!

please don't overcook it. nanti hangus jadinya. see, dah nak hangus dah tu.. heee

p/s: ayein tak reti masak, so that's why main cecampak je.. ngeh3..

No comments:

Post a Comment

salam terima kasIh..

...TERiMA Kasih diHUlurkaN keRAna Sudi menJEngukkan Diri DiLAman SeSaWAng yang BersaWang INi...
Lots of Love..
~~ayein~~